Pogoji in pravila uporabe

Spletni Avto Oglasnik - MAKINA.si

 

MAKINA.si je  spletni avto oglasnik z malimi avto oglasi je brezpla─Źni in neprofitni oglasnik , ki je last fizi─Źne osebe . Vsi, ki ┼żelite kakor koli oglaševati se oglasite preko – Kontakta .Na MAKINA.si je mogo─Źe odpreti tudi svojo trgovino, ki vam jo odpre administrator strani v kolikor ste se registrirali kot - firma ali pravna oseba, takšna registracija trgovine je brezpla─Źna. Vsa dodatna informacijska vprašanja ,ki jih ┼żelite izvedeti lahko posredujete preko kontakta - info@kista.si

 

Pogoji oddaje oglasa v -Spletnem avto oglasniku MAKINA.si


Z oddajo oglasov preko spleta se strinjate z naslednjimi pogoji:

  • pridru┼żujemo si pravico, da skrajšamo predolge oglase ali ustrezno predelamo besede, ─Źe niso v skladu s slovenskim jezikom, pravili lepega vedenja ali ─Źe so moralno ali pravno sporni; MAKINA.si, si pridr┼żuje pravico povsem zavrniti ali delno spremeniti mali oglas.
  • Za resni─Źnost in verodostojnost oglasov in sporo─Źil odgovarja avtor oglasa. Oglaševalec mora spoštovati veljavni zakonski red Republike Slovenije. Oglaševalec dovoljuje oglasniku - MAKINA.si , uporabo in hrambo posredovanih vsebin, kakor tudi njihovo objavo. Oglaševalec z oddajo materialov potrjuje avtenti─Źnost vseh prilo┼żenih vsebin, teksta, videa, slik, zvoka ...
  • Oglaševalec, ki posreduje multimedijske vsebine, izjavlja, da je lastnik moralnih avtorskih pravic za le te. Oglaševalec potrjuje, da se na materialih (foto, video) kjer je viden obraz, nahaja on in nih─Źe drug.

 

 Registracija in osebni podatki

 

Ob prvem vpisu se mora uporabnik registrirat, na datum registracije mora biti star najmanj 15. let in ve─Ź. Uporabnik mora ob registraciji izpolniti obvezna polja med njimi tudi e-mail na katerega mu bo poslan potrditveni e-mail, s katerim se bo lahko prijavil na stran. Uporabnik mora izpolniti vsa zahtevanan polja z resni─Źnimi podatki. Izdajanje za drugo osebo je kaznivo dejanje. Vsak uporabnik lahko ima le eno uporabniško ime. Z registracijo uporabnik portala pridobi dodatne funkcionalnosti glede same oddaje oglasov in njihove administracije. MAKINA.si- jam─Źi za zasebnost osebnih podatkov in se zavezuje , da bo ravnal z njimi v skladu z Zakonom o varstvo podatkov ZVOP-1 .

Uporabnik se strinja, da mu lahko - MAKINA.si, ob─Źasno pošlje obvestilo o novostih na elektronski naslov SMS ali kakršen koli drug na─Źin. Uporabnik lahko kadarkoli zahteva prenehanje pošiljanja obvestil po navodilih na koncu vsakega e-obvestila.

Seznaniti vas moramo tudi, da je mo┼żno, da vas in vaše podatke najdejo v spletnih brskalnikih (ki ste jih vpisali ob registraciji na MAKINA.si) RAZEN VAŠEGA E-MAILA.

Pri telefonski in GSM številki se lahko odlo─Źite ali jo boste vpisali ob registraciji ali pri vsakem oglasu posebej ali pa tudi sploh ne, v vsakem primeru je tudi telefonska številka, ki jo OBJAVITE dosegljiva in vidna vsem na spletu.

 

Pogoji uporabe -MAKINA.si

 

Za uporabo spletnega mesta- MAKINA.si se mora uporabnik strinjati s pravili in pogoji uporabe - MAKINA.si . Sprejem pravil je pogoj za uporabo spletnega mesta - MAKINA.si. Ta pravila so ob─Źasno posodobljena in spremenjena. Odgovornost uporabnika , da je z njimi na teko─Źem in se z njimi seznani vsakokrat , ko odda mali oglas ali preko malega oglasa kaj kupuje .Nadaljna uporaba spletnega mesta - MAKINA.si , po uporabi sprememb , pomeni , da se uporabnik s temi spremembami strinja. Na MAKINA.situdi ni dovoljeno dopisovati linkov- povezav, katerih namen je oglaševati ali preusmerjati na  konkuren─Źne strani- oglasnike in podobno. V tem primeru si MAKINA.si pridr┼żuje pravico, da takšne oglase popravi ali zbriše.

 

Omejitve odgovornosti

 

MAKINA.si se bo po najboljših mo─Źeh trudil zagotavljati najbolj to─Źne in najnovejše podatke na svojih straneh, vendar uporabnike spletnih strani opozarja, da so besedila informativnega zna─Źaja, zato NE JAM─îI IN NE PREVZEMA nobene odgovornosti za njihovo to─Źnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Ker obstajajo na spletnih straneh -MAKINA.si dolo─Źene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi z dru┼żbo in nad katerimi MAKINA.si nima nadzora, tudi ne more jam─Źiti in tudi ne prejemati ali posredovati prito┼żb glede to─Źnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaš─Źito podatkov na teh spletnih straneh.

MAKINA.si, NI odgovorna in NE sprejema nobene odgovornosti za oddane oglase ali za registrirane uporabnike !!! 

 

Oglas

 

Oglas mora biti vnešen po predpisih - MAKINA.si , sam na─Źin vnosa in obrazlo┼żitev oglasa bo opisan v rubriki - Pomo─Ź uporabnikom . Fotografije , ki so dodane oglasom morajo biti fotografije prodajanega predmeta , ni dovoljeno objavljati logotipov , pasic in ostalih slikovnih dodatkov . Paziti je potrebno, da so mali oglasi vnešeni v pravilno kategorijo, prav tako pa ni dovoljeno za isti predmet oddati oglas v dveh ali ve─Ź kategorijah .

 

Avtorske pravice

 

Vsebine, objavljene na teh spletnih straneh, je dovoljeno pregledovati in reproducirati za lastne potrebe, ne sme pa se jih spreminjati, prepisovati, ponovno objavljati in razširjati niti v komercialne, niti v nekomercialne namene brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja.

V primeru kakršnekoli dovoljene uporabe vsebin teh spletnih strani se morajo ohraniti vse ozna─Źbe avtorskih pravic in pravic industrijske lastnine ter druga obvestila in opozorila.

 

 

Prepre─Źevanja dela in zaposlovanja na ─Źrno

 

Zakona o prepre─Źevanju dela in zaposlovanja na ─Źrno (ZPDZC) v 6. ─Źlenu pravi naslednje:

(1) Prepovedano je naro─Źanje in objavljanje oglasov (nedovoljena reklama) v ─Źasopisih, revijah, radiu, televiziji in drugih elektronskih medijih (oglaševalska
organizacija) ali posredovanje in objavljanje reklamnih sporo─Źil na drug na─Źin, ki je dostopen javnosti, ─Źe:
– pravna oseba, podjetnik ali posameznik ponuja oziroma reklamira delo na ─Źrno po dolo─Źbah 3. ─Źlena tega zakona,
– pravna oseba, podjetnik ali posameznik objavlja potrebo po delavcu, katerega delo ni vezano na registrirano oziroma priglašeno dejavnost.
(2) Naro─Źnik oglasa je dol┼żan ob naro─Źilu oglasa navesti podatke o njegovi identiteti: firmo in sede┼ż firme ter ime in priimek odgovorne osebe ali ime in priimek naro─Źnika ter njegovo stalno prebivališ─Źe.
(3) Oglaševalska organizacija ne sme objavljati oglasov, ─Źe naro─Źnik oglasa ne posreduje podatkov iz prejšnjega odstavka.
(4) Oglaševalska organizacija je dol┼żna organom iz 13. ─Źlena tega zakona na njihovo zahtevo posredovati podatke o naro─Źniku oglasa.

 

Vse oglase, kjer zahtevani podatki ne bodo javno navedeni, bomo z oglasnika izbrisali .

 

 

 

S spoštovanjem

   Administrator - MAKINA.si

Na vrh
Na┼íe spletno mesto uporablja pi┼íkotke za bolj┼íe delovanje, spletno analitiko in ogla┼íevanje. Z nadaljevanjem brskanja po straneh se s vsem navedenim strinjate. Preberite ve─Ź- TUKAJ.