Navodila za uporabo

Pozdravljen uporabnik spletnega avto oglasnika -Makina.si.

Kod prvo bi vas lepo pozdravili in vam ┼żeleli prijetno uporabo novega spletnega avto oglasnika- Makina.si. Upamo, da vam je oglasnik vše─Ź tako vizualno kot uporabno. Trudili se bomo, da bo oglasnik prijeten za uporabo in ─Źe imate bilo kakšno pripombo ali nasvet, kaj ni v redu nam lahkpo pošljete vaše mnenje na- kontakt.

Sedaj pa par besed okoli uporabe. Kot prvo se morate registrirati- tukaj sta dve mo┼żnosti, ali se registrirate kot fizi─Źna oseba- Uporabnik, posameznik ali kot pravna oseba Trgovec- prodajalec- v obeh primerih je registracija in oddaja oglasov brezpla─ŹnaRazlika je samo, da lahko drugi uporabniki oglasnika vidijo razliko in, da imajo trgovci odprto brezpla─Źno trgovino.

Pri registraciji vpišete podatke- nekateri so obvezni, seveda vas moramo obvestiti, da morajo biti podatki verodostojni, ker tako narekujejo naši zakoni.

Sama uporaba oglasnika je zelo enostavna in uporabniku prijazna. Sama navodila se bodo dopolnjevala, glede na potrebe uporabnikov.

 

┼Żelimo vam prijetno uporabo našega, vašega- Avto oglasnika-Makina.si

Na vrh
Na┼íe spletno mesto uporablja pi┼íkotke za bolj┼íe delovanje, spletno analitiko in ogla┼íevanje. Z nadaljevanjem brskanja po straneh se s vsem navedenim strinjate. Preberite ve─Ź- TUKAJ.