Domov  » Deli in oprema  »Oglas #3029
5€

Silent Coat Black (1 kos)

Št.ogledov: 246
Deli in oprema: Dodatna oprema
Vrsta: ostalo
Država: Slovenija
Regija: osrednjeslovenska
Silent Coat Black je najnovejši izdelek iz linije proti vibracijskih in proti resonančnih materialov. S črno barvo je ta izolacija kot nalašč za klasične in starodobna vozila oziroma kjerkoli se izolacija vidi. Silent Coat Black je tudi 50% debelejša izolacija od običajne Silent Coat izolacije. Silent Coat Black uporablja 3mm butylno maso za absorbiranje nezaželenih vibracij in pretvarja kinetično energijo v svojo notranjo energijo.

Silent Coat Black je enostaven za rezanje in prilagajanje oblike. Material ima ekstremno nizko lastno resonančno frekvenco. Ima izjemno samolepilno moč. Namestite ga na očiščeno pločevino ali plastične dele. Material je enostaven za montažo, ni potrebno dodatno segrevanje s toplotno pištolo in ni potreben dodaten nanos lepila.

Material je možno uporabljati v agresivnih okoljih. Originalno je bil material razvit za Sovjetsko vojsko za uporabo na podmornicah. Izboljšane sestavine omogočajo lastnosti, ki jih dosežem običajen bitumen z 3-kratno težo.

Debelina Silent Coat Black materiala je 3mm ali 2mm.

Približna teža Silent Coat je 5kg/m2.

Področja uporabe: vrata, tla, stranki kovinski paneli, koloteki, vratni paneli, plastični paneli, prtljažni prostor, pokrov motorja, streha

Dimenzija posameznih plošč: 37,5cm×27cm.

Cena je za posamezno ploščo Silent Coat Black
Obvestilo prodajalca !
Možnost napak pri vnosu podatkov.
Za pisne napake ne odgovarjamo.

Gapex

Uporabnik od: Dec 05, 2018
Poglej si vse oglase uporabnika »

Pošlji E-mail prodajalcu
 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli vozilo kupiti na obroke. Vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Podobni oglasi

Slovenija, osrednjeslovenska
Objavljeno v Deli in oprema
40€
Slovenija, osrednjeslovenska
Objavljeno v Deli in oprema
50€
Slovenija, osrednjeslovenska
Objavljeno v Deli in oprema
9€
Slovenija, osrednjeslovenska
Objavljeno v Deli in oprema
20€
Na vrh
Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje, spletno analitiko in oglaševanje. Z nadaljevanjem brskanja po straneh se s vsem navedenim strinjate. Preberite več- TUKAJ.