Domov  » ☆ Deli in oprema ☆  »Oglas #7196
169€

UTE-204DAB - Alpine avtoradio

Število prikazov oglasa:: 186
Deli in oprema: Multimedija
Vrsta: avtoradio
Alpine UTE-204DAB je bil izdelan z mislijo na sodobne uporabnike, ki želijo možnost Bluetooth telefoniranja in upravljanje s širokim naborom naprav, kot so USB pomnilniški mediji, iPod / iPhone naprave in prenosne navigacije ali mobilni telefon za predvajanje glasbe. Avtoradio Alpine UTE-204DAB ima že vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik, kateri sprejema digitalni signal in predvaja tvoje priljubljene radijske postaje v kristalno čistem zvoku brez motenj in šumov.
Za popolno delovanje DAB+ sistema je potrebno dokupiti še DAB+ anteno. Avtoradio Alpine UTE-204DAB ima USB vhod na sprednji plošči, kamor priključite USB ključ, zunanji disk ali vašo iPod/iPhone napravo ali pa Android pametni telefon, celotno upravljanje pa izvajate z avtoradiem. USB ima močno 1A napajanje, kar pomeni da podpira tudi priklop zunanjih diskov brez lastnega napajanja oz. omogoča hitro polnjenje vašega mobilnika. Na prednji plošči se nahaja še AUX vhod, kamor lahko povežete npr. vašo navigacijsko napravo in poslušate navodila za pot preko zvočnikov v vozilu.
Posebnost radia Alpine UTE-204DAB je vrhunski Bluetooth+ modul, ki poleg naprednega prostoročnega telefoniranja (prenos imenika, abecedno iskanje, SMS opozorilo, prikaz moči signala in stanja baterije…) omogoča tudi brezžično predvajanje glasbe z upravljanjem preko radia, hkrati pa prikaže tudi ID3 Tag podatke o predvajani skladbi. Kvaliteten zunanji mikrofon in tehnologija preprečevanja odmevov poskrbita za odlično kakovost pogovorov.
Napredna tehnologija TuneIt omogoča, da si zvočne nastavitve uredite kar preko vašega iPhone ali Android mobilnika! Če ste prijavljeni na Facebook, vas bosta tako telefon kot radio obvestila, če ste prejeli kakšno novo obvestilo. Zahvaljujoč AppDirect tehnologiji boste lahko preko zvočnikov v avtu poslušali zvok iz mnogih aplikacij, kot npr. internetni radio, YouTube in podobno. Radio UTE-204DAB premore močan 4 x 50W ojačevalec za pogon zvočnikov, hkrati pa vam ponuja možnost priklopa dodatnih ojačevalcev preko treh RCA predizhodov (2V). Karakter zvoka si boste lahko prilagodili z Bass Engine SQ sistemom: vgrajenim 3-steznim parametričnim izenačevalnikom, nastavljivim visoko- ter nizkoprepustnim filtrom in ločenimi nastavitvami za nizkotonec.
Z dodatnimi moduli lahko radio upravljate z originalnimi volanskimi komandami ali pa dokupite priročen daljinski upravljalnik. Radio je pripravljen za vozila s Start/Stop sistemom, saj se med delovanjem le-tega ne izklopi.
Radio ima ločeno nastavljivo izbiro barve osvetlitve za tipke in zaslon.

Tehnične lastnosti:
- Vgrajen Bluetooth vmesnik
- Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik
- Možnost predvajanja glasbe preko Bluetooth (A2DP)
- 3 x predizhodi za ojačevalnik
- 3-stezni parametrični izenačevalnik zvoka
- HP/LP filter
- Tunelt; aplikacija za direktno upravljanje radia preko iPhone ali Android telefona
- Priklop USB na prednji strani
- Nastavljiva osvetlitev (variocolor)
- Pripravljen za priklop originalnih obvolanskih komand
- MediaXpander
- BT Audio Streaming
- Pripravljen za vozila s "Start-Stop" tehnologijo

Znamka: Alpine
Model: UTE-204DAB
Pakirano: 1 kos
Garancija: 2 leti
Obvestilo prodajalca !
Možnost napak pri vnosu podatkov.
Za pisne napake in točnost ne odgovarjamo.

Gapex

Uporabnik od: Dec 05, 2018
Vsi oglasi uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli vozilo kupiti na obroke. Vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Nazadnje ogledani oglasi

Podobni oglasi

Na vrh
Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje, spletno analitiko in oglaševanje. Z nadaljevanjem brskanja po straneh se s vsem navedenim strinjate. Preberite več- TUKAJ.
Odstrani