Domov  » Deli in oprema  »Oglas #7225
179€

AVTORADIO PIONEER FH-S820DAB

Število prikazov oglasa:: 47
Znamka vozila:
Model vozila: Vsi
Deli in oprema: Multimedija
Vrsta: avtoradio
Avtoradio Pioneer FH-S8200DAB - Avtoradio nove generacije

Avtoradio Pioneer FH-S820DAB se pohvali s pristno kakovostjo zvoka saj ima vgrajen kvaliteten ojačevalnik z močjo 4x50W in DSP digitalni procesor zvoka. Poleg običajnega FM radijskega sprejemnika ima ta radio že vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik, ki sprejema digitalni signal in predvaja vaše priljubljene radijske postaje v kristalno čistem zvoku brez motenj in šumov. Za delovanje DAB+ sistema je potrebno dokupiti DAB anteno. Priporočamo anteno Pioneer CA-AN-DAB.001
Barve zaslona in osvetlitve tipk lahko ločeno nastavljive, kar odpira možnost vaši kreativnosti s tisočimi različnimi barvnimi kombinacijami.

Posebnost radia je tudi upravljanje preko aplikacije "Pioneer Smart Sync" s katero lahko na vašem telefonu spreminjate radijske postaje, ali pa predvajane posnetke, nastavljate zvok in še mnogo več.

Pioneer FH-S820DAB se ponaša z vgrajenim Bluetooth vmesnikom, ki vam omogoča prostoročno telefoniranje z izbiranjem iz imenika preko avtoradia, shrani pa lahko kar do 1000 vnosov iz telefonskega imenika, po katerem lahko enostavno brskate, saj kontakte razdeli po abecednem redu, sistem pa opozarja tudi na prejeta SMS sporočila. Preko vgrajenega Bluetooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo neposredno iz vašega telefona.

Za popolno povezljivost Pioneer FH-S820DAB se na sprednji strani nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj iPhone ali iPod ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona do vseh vrst Mp3 predvajalnikov. Seveda avtoradio podpira tudi predvajanje glasbe iz CD-jev, tudi v MP3, WMA in FLAC formatu.

Vgrajeni MOSFET 4x50W ojačevalec v Pioneer FH-X840DAB poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko lahko sami s pomočjo 13-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajate zvok. Za dobro poznano vrhunsko kvaliteto zvoka Pioneer enot ima avtoradio vgrajeno tehnologijo ASR (Advanced Sound Retriever), ki poskrbi, da se vrnejo vsi detajli zvoka, ki so bili izgubljeni zaradi stiskanja v format MP3. ARS izboljša kvaliteto kompresiranih datotek z obnavljanjem visokih frekvenc, ki jih je kompresija odrezala in jih vrne na prvotno raven. Avtoradio ima tudi 3 RCA predizhode za priklop dodatnih ojačevalcev ter vgrajen High-pass in Low-pass filter.

Pioneer FH-S820DAB ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradiem, ne da bi morali spustiti volan.

Znamka: Pioneer
Model: FH-S820DAB
Velikost radia: 2-DIN
Podprti formati: mp3, wma, wav, flac, aac
Izhodna moč: 4 x 50 W MOSFET
Radio sprejemnik: AM, FM, RDS EON
DAB/DAB+ sprejemnik
FM/AM postaje: 24
USB vhod: Da
Aux vhod: Da
Podpora za iPod/iPhone: Da
Podpora za Android pametne telefone: Da
Izhodi: 3 kanalni RCA predizhod
DSP: procesor zvoka; 13-stezni izenačevalnik zvoka, elektronske kretnice, časovno usklajevanje zvočnikov
Tip zaslona: 1,5-vrstični LCD, 13+4 znakov
Barva zaslona: Nastavljiva
Barva osvetlitve: Nastavljiva
Barva avtoradia: Črna
Možnost obvolanskih kontrol: Da
Bluetooth: Da (priložen zunanji mikrofon)
Garancija: 1 leto
Obvestilo prodajalca !
Možnost napak pri vnosu podatkov.
Za pisne napake in točnost ne odgovarjamo.

Denis

Uporabnik od: Dec 05, 2018
Vsi oglasi uporabnika »

 Deli z ostalimi  Prijavite žaljiv oglas  Priljubljeni  Dodaj za Primerjavo

Informativni izračun kredita !

  •  %
  •  %
  •  - meseci  ali
     - leta
  • Tukaj si lahko izračunate mesečne obveznosti, če bi želeli vozilo kupiti na obroke. Vnesite prodajno ceno in izberite število obrokov, lahko dodate tudi ostale vrednosti- po izbiri.

Nazadnje ogledani oglasi

Podobni oglasi

Na vrh
Naše spletno mesto uporablja piškotke za boljše delovanje, spletno analitiko in oglaševanje. Z nadaljevanjem brskanja po straneh se s vsem navedenim strinjate. Preberite več- TUKAJ.
Odstrani